Praktische informatie

Parkeren

Er is gratis ruime parkeergelegenheid direct naast de ingang van het museum.

Betalen

Betaal bij voorkeur vooraf online, of contactloos of met PIN.

Garderobe

Wij hebben in het museum zelf geen garderobe-faciliteiten. Als u gebruik maakt van een arrangement waarin een bezoek aan het restaurant is inbegrepen, kunt u hier uw jas ophangen.

Restaurant

Als u iets wilt gebruiken in het restaurant, meldt u dit dan van tevoren bij uw reservering. Als u zich niet heeft aangemeld, maar toch iets wilt gebruiken, vraagt u dan even of er voldoende ruimte is. Als dat zo is, verwelkomen wij u graag!

Toilet faciliteiten

Direct naast het museum is het sfeervolle restaurant van Jan Klaassen Dromenland gevestigd. U kunt hier gratis gebruik maken van toiletfaciliteiten.

Corona Maatregelen

1. Wij gaan op basis van de RIVM richtlijnen uit van een maximum aantal bezoekers (30) dat tegelijkertijd aanwezig kan zijn in het museum. Om die reden hanteren wij tijdsslots van 60 minuten voor een bezoek aan het museum. Als het niet te druk is, kunt u natuurlijk ook tussentijds gewoon naar binnen.

2. Wij vragen u vriendelijk anderhalve meter afstand te houden van andere bezoekers, met name als u binnen het museum bent.

3. Bij griep of verkoudheidsklachten vragen wij u een andere keer te komen.

4. Bij de ingang van het museum treft u desinfecterende gel aan waarvan wij u vragen deze te gebruiken voor het reinigen van uw handen.

5. Het is niet verplicht, maar het staat u helemaal vrij om een mondkapje te gebruiken. Desgewenst kunt u deze bij ons kopen.

6. Wij vragen u de collectie niet aan te raken.

7. Het museum bestaat uit een enkele looproute, die maar in 1 richting gevolgd kan worden. Vanzelfsprekend kunt u deze route tijdens 1 bezoek zo vaak volgen als u wilt !

8. ​Onze ervaring leert dat een bezoek in het museum meestal 30 tot 45 minuten vraagt. Wij vragen u om, als het wat drukker is, uw bezoek na 60 minuten te beëindigen.